27°C

Събития

конферентна зала в хотел Аквамарин

Конферентна зала

Обoрудвана с най-модерни аудио и видео системи, залата е перфектна за организирането на бизнес срещи, тиймбилдинг,  конферентни събития и др. Залата е с капацитет до 60 души.

ЛИЧНИ СЪБИТИЯ​

За вашите специални събития, фирмени и корпоративни мероприятия от всякакво естество, екипът ни поема отговорност по планирането им. Ще съдействаме за организацията на вашите идеи и ще ги реализираме. Екипът ни предоставя индивидуални оферти и менюта с подход в зависимост от вашите индивидуални изисквания, предпочитания и бюджет.

Предоставяме ресторант с капацитет до 140 места, хотелско настаняване с до 160 легла и оборудвана конферентна зала с до 60 места. Съдействаме при избора на DJ, водещи и универсални програми, както и предоставянето на декорация за залата. Вашият единствен ангажимент е да обърнете внимание на вашите специални гости, партньори и колеги.

провеждане на бизнес мероприятие в конферентна зала

Бизнес събития

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Подарете си една незабравима почивка в най-новия ни бутиков хотел, позициониран на първа линия на прекрасния плаж в к.к. Кранево.

Резервирай!

Ранно записване до 30.04

за настаняване в периода 07.05 - 19.06.24г.

20% намаление

РАННО ЗАПИСВАНЕ
Call Now Button