20°C

уелнес & спа

Спа център

Нашият спа център разполага с разполага с Турска и парна баня, Билкова сауна, Финландска сауна, Солна Стая, Релакс зона, Вана Клеопатра, Шоково ведро, Приключенски душ, Масажен кабинет и Лекарски кабинет

Зона за релакс

Релакс зона с малък терапевтичен басейн и джакузи допринасят за наслада на тялото и успокоение на ума.
Зоната ни за релакс е мястото, където ще се отпуснете в спокойна атмосфера. Тук ще откриете светло и просторно място за вашата отмора.

Работно време: 10:00 ч. – 18:00 ч.

Акватоничен басейн

Акватоничният басейн е вид закрит басейн, който съчетава терапевтичните ползи от хидротерапията с други уелнес процедури като масаж, ароматерапия и хромотерапия.
Този вид басейни разполагат с много водни дюзи и течения, които са насочени към определени мускулни групи, за да осигурят преживяване подобно на масажа. Те могат да разполагат със система за регулиране на топлината на водата в отделните зони, подводно осветление и други елементи за подобряване на релаксацията.

Tерапевтичен малък басейн

Басейнът е с температура
38°C и предлага условия за аквагимнастика и хидротерапия.
Водните потоци в този басейн създават масажен ефект на тялото, което има много терапевтични ползи и големи положителни ефекти за здравето.
Пейка за подводен масаж, дюзи за подводен масаж и различни струи спомагат за масаж и тонизиране на мускулите и ставите.

Джакузи

Комбинацията от цветотерапия, бълбукащата вода, хидромасажни струи допринасят за пълен релакс и тонизиране на тялото и духа.

Редовната употреба на джакузито има благоприятен ефект върху физическото състояние на човек.

инфрачервени лампи

IR лъчите са първите от диапазона и с дължина на вълната от 400-760nm. При въздействие върху тъканите преминавате в електронно-възбудено състояние на съответното енергийно ниво, в зависимост от енергетичната стойност на квантите, които се прилагат с облъчването.

Подарете си една незабравима почивка в най-новия ни бутиков хотел, позициониран на първа линия на прекрасния плаж в к.к. Кранево.

Резервирай!

Ранно записване до 30.04

за настаняване в периода 07.05 - 19.06.24г.

20% намаление

РАННО ЗАПИСВАНЕ
Call Now Button